Artikkelarkiv

Vis filtre >
Published
Category
Search
Global Sustainable Future
Our Funds
Perspective

Disse Danske Invest-fondene bytter investeringsteam

27.02.2024: I fremtiden skal to av verdens største og dyktigste kapitalforvaltere stå for investeringerne i utvalgte Danske Invest-fond. Se en oversikt over fondene her.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Danske Invest bytter depotbank og administrator for en rekke luxembourgske og Guernsey fond

02.02.2024: OPPDATERT 2 FEBRUAR 2024 MED GUERNSEY DOMISILIERTE FOND: Fondene Danske Invest SICAV SIF og Danske Invest PCC Limited bytter depotbank og fondsadministrator i henholdsvis Luxembourg og Guernsey. Byttet gjennomføres 16. februar 2024 og vil ikke påvirke deg som investor ut over at handelen suspenderes i opptil fem virkedager i februar.

Les mer

Our Funds

Vi styrker laget i Danske Invest-fondene

02.02.2024: Nye dyktige kapitalforvaltere til fremover forvalte investeringene i noen avv Danske Invest-fondene.

Les mer

Our Funds

Nytt fond: Ansvarlige investeringer i Norden

02.10.2023: Danske Invest er stolte over å kunne presentere et nytt aksjefond som investerer i nordiske aksjer – og som har et fokus på bærekraft. Danske Invest Norden Ansvarlig Fokus er nå en del av fondstilbudet.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Endringer i Key Investor Information Document

22.12.2022: Som følge av nye EU-regler blir det nåværende KIID-dokumentet (Key Investor Information Document) på nettstedet vårt erstattet av et nytt dokument.

Les mer

Our Funds
Responsible investments

Nytt fond med fokus på FNs bærekraftsmål i fremvoksende markeder

21.11.2022: Et eksisterende Danske Invest ESG-fond skal omgjøres til et fond rettet mot bærekraftige investeringer. Fondet skal ha fokus på aksjer i fremvoksende markeder som bidrar positivt til FNs bærekraftsmål.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Danske Invest Nordisk Kredittobligasjon – beregningsfeil for abonnements- og innfrielseskurser

14.11.2022: Det har dessverre oppstått en feil i beregningen av netto formuesverdi i Danske Invest Nordisk Kredittobligasjon fra 30. september til 4. november 2022. Les mer hvis du har handlet i dette fondet i denne perioden.

Les mer

Our Funds

Danske Invest Euro Sustainable High Yield-obligasjoner justerer navnet

24.10.2022: Fondet Danske Invest Euro Sustainable High Yield-obligasjoner endrer navn, og ordet «Sustainable» fjernes. Årsaken er en standardisering av fondsnavn.

Les mer

Inspiration
Our Funds
Responsible investments

Ny type kombinasjonsfond med spesielt fokus på bærekraft

19.09.2022: Danske Invest lanserer en ny fondstype til investorer som ønsker en bred spredning av investeringene sine, men som samtidig vil ha et sterkt fokus på bærekraft.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Dato for første utbetaling fra Danske Invest SICAV Russia og Danske Invest SICAV Eastern Europe er satt

16.05.2022:

Les mer

Investor notices
Our Funds
Responsible investments

Likvidering av Danske Invest Russia Class A og Danske Invest Eastern Europe A

28.04.2022: Styret i Danske Invest SICAV har vedtatt å likvidere de to fondene Danske Invest SICAV Russia A og Danske Invest Eastern Europe A med bakgrunn i Russlands invasjon av Ukraina.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Informasjon om veiledende priser under suspensjonen av investeringsfondene i Danmark

12.04.2022: Les hvorfor vi setter veiledende priser selv om investeringsfondene er stengt for handel, og hva det betyr for deg som investor i Danske Invest

Les mer

Our Funds

Handel i Danske Invest fond notert i Danmark stenges rundt påsken 2022

07.04.2022: I forbindelse med bytte av depotbank vil alle verdipapirfondene fra Danske Invest, Danske Invest Select og Danske Invest Index som er notert i Danmark være stengt for handel rundt påsken 2022.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Utvalgte fond lukkes for handel de kommende dagene grunnet lokale helligdager

27.01.2022: I dagene som kommer (31-01-2022 - 03-02-2022) vil enkelte fond under forvaltning av Danske Invest og Danske Invest Index bli lukket for handel som følge av at den lokale børsen er stengt.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Dansk Invest endrer oppgjørstid for andelsklasser som er hjemmehørende i Danmark

19.11.2021: Våre fond som er hjemmehørende i Danmark har endret oppgjørsperioden for utbetaling av salgsvederlag.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Erfarent team overtar obligasjoner i de nye markedene i lokal valuta

05.05.2021: Danske Invest Nye Markeder Obligasjon Lokal Valuta skifter porteføljeforvalter og senker prisene, samtidig som de blir en del av Danske Invests internasjonalt anerkjente investeringsteam for obligasjoner i de nye markedene.

Les mer

Our Funds

Danske Invest med topplassering under Lipper Fund Awards 2021

21.04.2021: Danske Invest Norge Vekst vinner i kategorien beste norske aksjefond (5 års historikk). Det er fjerde år på rad at vekstfondet stikker av med seier i denne kategorien. I kategorien Bond Global High Yield LC vinner også Danske Invest-fondet Global High Yield-Obl DKK prisen for beste obligasjonsfond (3 års historikk).

Les mer

Our Funds

Danske Invest Horisont Rente vinner ettertraktet Morningstar-pris

23.03.2021: Med Morningstar-prisen hedres det norske rentefondet Danske Invest Horisont Rente, som har et forvaltningsteam som står bak en lang rekke av Danske Invest-fondenes obligasjonsandeler. Sjefforvalter Jacob Børs Lind deler her sitt perspektiv på resultatene i fondet.

Les mer

Our Funds

Danske Invests norske aksjeteam hedres også i år av Morningstar

23.03.2021: Et av verdens ledende selskaper for uavhengig investeringsanalyse kårer nok en gang Danske Invest Norge Vekst til beste norske aksjefond. Aksjeteamet har i mer enn ti år skapt betydelig meravkastning.

Les mer

Investor notices
Our Funds
Responsible investments

De nye EU-reglene skal gjøre det lettere å sammenligne investeringer på bakgrunn av hvor bærekraftige de er

10.03.2021: Er det viktig for deg at investeringene dine støtter en bærekraftig utvikling? Da kan du glede deg over at det nå blir lettere å investere ansvarlig.

Les mer

Investor notices
Our Funds

Fond med amerikanske aksjer endrer strategi og senker omkostningene

15.12.2020: Aksjefondet Danske Invest USA endrer investeringsstrategi og reduserer omkostningene for å sikre et attraktivt produktutvalg for Danske Invests investorer.

Les mer

Global Sustainable Future
Our Funds
Responsible investments

Nå kan du investere i en bærekraftig framtid

14.09.2020: Det nye aksjefondet Danske Invest Global Sustainable Future investerer i selskaper som leder an i den globale omstillingen til økt bærekraft – et område med stort vekstpotensial og interessante investeringsmuligheter.

Les mer

Global Sustainable Future
Our Funds
Responsible investments

Nytt Danske Invest-fond jakter på frontløperne i en bærekraftig framtid

14.09.2020: Omstillingen til en mer bærekraftig verden medfører potensielt den største endringen i aksjemarkedet siden den industrielle revolusjonen. Men hvordan henger selskapenes bærekraftinnsats sammen med potensialet for meravkastning?

Les mer

Our Funds
Perspective
Responsible investments

Ny rapport: Danske Bank tar nye steg innenfor bærekraftige investeringer

01.07.2020: Sterkere integrasjon av miljø, sosiale forhold og selskapsstyring (ESG), aktivt eierskap og ny merking av fond er noen av høydepunktene innenfor bærekraftige investeringer i Danske Bank det siste året. Vår nye rapport viser hvordan forvalterne integrerer bærekraft og aktivt eierskap i investeringsprosessen.

Les mer