DelClose

Vi styrker laget i Danske Invest-fondene

Nye dyktige kapitalforvaltere til fremover forvalte investeringene i noen avv Danske Invest-fondene.

I Danske Invest har vi løpende fokus på å sikre at de beste porteføljeforvalterne ivaretar investeringene i våre fond. Og for å gjøre vårt fremtidige oppsett enda bredere og sterkere, vil to av de største og mest kompetente kapitalforvalterne i verden – Goldman Sachs Asset Management og BlackRock – fremover forvalte investeringene i en rekke Danske Invest-fond innenfor aksjer og obligasjoner. Rentefond og egenkapitalfond hjemmehørende i Norge vil ikke bli påvirket av dette.

Formålet er å sikre at vi fremover har det sterkeste oppsettet for Danske Invest-fondene til fordel for våre investorer.
 
«I Danske Invest har vi i mange år lykkes med å kombinere porteføljeforvaltere fra Danske Bank Asset Management med nøye utvalgte internasjonale porteføljeforvaltere, og dermed å gi investorene i våre fond tilgang til et bredt utvalg av ledende kapitalforvaltere. Så vi bygger videre på en velkjent modell her, sier Robert Mikkelsen, administrerende direktør i Danske Invest Management A/S
 
Endringen av kapitalforvaltere vil ikke ha noen innvirkning på fondets administrative utgifter, og investorer trenger ikke gjøre noe.
 
– Våre investorer vil fortsatt ha tilgang til nøyaktig det samme brede produktutvalget som før – og takket være de nye kapitalforvalterne vil investorer få tilgang til enda sterkere produkter uten å måtte betale mer. Videre er det viktig å påpeke at midlene vil fortsette, selvfølgelig, å følge Danske Invest prosesser og ansvarlige investeringspolitikk. Uavhengig av hvem som forvalter fondene våre er ansvarlighet alltid i fokus når du investerer med Danske Invest, sier Robert Mikkelsen.
 
Her på www.danskeinvest.no vil mer informasjon om Danske Invest-fondene som skal forvaltes av Goldman Sachs Asset Management og BlackRock bli gitt i løpet av de kommende ukene. Goldman Sachs Asset Management og BlackRock forventes å ta over forvaltningen av de aktuelle fondene i løpet av de neste tre månedene.

Få daglig e-post med kurser og avkastning

Danske Invests abonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du påmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.