Del

Nye obligasjonsfond

Danske Invest lanserer nå fire nye internasjonale obligasjonsfond. Dette gir deg som investor ytterligere muligheter til å diversifisere dine investeringer.

I løpet av de neste ukene lanserer Danske Invest fire ulike obligasjonsfond i Norge. Med det kan investorene inkludere enda flere typer obligasjoner i sin portefølje.

”Vi er glade for å kunne tilby norske investorer fire nye internasjonale obligasjonsfond. Dette gir investorene mulighet til å se på ulike markeder og regioner når de skal sette sammen sin obligasjonsportefølje,” sier Morten Rasten, administrerende direktør i Danske Capital i Norge.
De nye fondene er:

  • Nye Markeder Obligasjon, klasse NOK h
  • Euro High Yield Obligasjon, klasse NOK h
  • Global High Yield Obligasjon, klasse NOK h
  • Global Realrente Obligasjon, klasse NOK h
 
Selv om fondene er nye på det norske markedet, har de lang historikk fra Danmark.

”Dette er ikke nye produkter, men har vært på det danske markedet i en årrekke med gjennomprøvde strategier,” sier Morten Rasten.
Danske Capital er forvalter for de nye fondene. De har historisk levert sterke resultater innen forvaltning av Danske Invests obligasjonsfond.

Det første fondet ble lansert i går. Det dreier seg om Nye Markeder Obligasjon, Klasse NOK h. De øvrige fondene kommer løpende over de neste dagene. Det siste fondet, Global realrente Obligasjon, klasse NOK h, vil lansers 7. november 2013.

Få investeringsnyheter på e-post

Danske Invests nyhetsabonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du på- og avmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.