Del

Danske Invests strategi prisbelønnet

Morningstar har utnevnt Danske Invest til beste aksjeforvalter i Danmark seks år på rad. Dette viser at Danske Invests investeringsstrategi fungerer. Se filmen om vår strategi og hvordan vi jobber i Danske Invest.

787774F47DD50674

”Kåringen omfatter Danske Invests aktivt forvaltede fond i Danmark, men den overordnede strategien hvor vi legger vekt på samarbeidet med de beste lokale forvalterne over hele verden er det samme for alle Danske Invest-fond – også de fondene som selges her i Norge”, sier Lone Larsson Hestnes, administrerende direktør Danske Capital i Norge.

Hun gleder seg over at Danske Invests strategi har vist seg å bære frukter og gitt investorene god avkastning. Hun ser på Moringstar-Awarden fra Morningstar i Danmark som et kvalitetsstempel for alle Danske Invest-fond.

En av Danske Invests viktigste byggesteiner er samarbeidet med de beste lokale forvalterne i verden. Den lokale tilstedeværelsen sikrer at forvalterne kan håndplukke de beste investeringene til de forskjellige aksje- og obligasjonsporteføljene.

Den sjette Morningstar-statuetten på rad kommer etter et 2013, som relativt sett ikke var så sterkt som tidligere. Likevel kommer Danske Invest inn på en førsteplass, noe som gjør Lone enda mer tilfreds med kåringen.

”Vi investerer langsiktig og følger våre investeringer tett. Derfor er det også oppløftende ar vi for sjette året på rad har bevist at vi leverer god langsiktig avkastning for våre kunder”, sier Lone.

Danske Invest var også nominert i kategorien ”Best på obligasjoner”.

 

Få investeringsnyheter på e-post

Danske Invests nyhetsabonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du på- og avmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.