Del

Årsrapporten 2012 er nå klar for nedlastning

De siste årene med urolige markeder har fremhevet verdien av en konsistent forvaltning.

De siste årene har Danske Capital blitt kjent for å levere solide resultater uten og påta oss mer risiko enn markedet. Vår konsistente forvaltning har tiltrukket mange pensjonsinnretninger, forsikringsselskaper og stiftelser. Verdien av en konsistent forvaltningen har kommet tydelig frem de siste årene med veldig urolige markeder. For oss som forvaltere har de urolige markeder vært en mulighet for å vise at et godt håndverk og en klar forvaltningsstrategi kan skape gode opplevelse for de som har overlatt ansvaret til oss. TNS Sifo Prospera, et av de markedsledende selskapene innenfor markedsundersøkelser, gjennomførte sommeren 2012 en undersøkelse blant de største institusjonelle forvaltningskundene, hvor Danske Capital ble rangert som den best aktive kapitalforvalteren i Norge. Ved inngangen til det nye året kåret fagbladet Dine Penger Danske Invest til Norges beste forvaltermiljø.

Det er spesielt vår forvaltning av norske aksjer, norske renter, og Horisont-fondene, som bærer navnet Danske Invest, som markedet har fattet stor interesse for. Flere og flere har oppdaget den avkastningen som har blitt skapt over tid av vårt forvaltningsmiljø. Dette har bidratt til at våre fond tiltrakk seg 6,9 milliarder kroner i nettotegninger i 2012. Dette tilsvarer omkring 20% av nettotegningene i det norske fondsmarkedet gjennom det siste året. Totalt forvalter Danske Capital i Norge nå omkring 46 milliarder kroner.

Danske Capital er Nordens tredje største forvalter, og forvalter per i dag omkring 650 milliarder kroner. Vi tror ingen kan være best på absolutt alt. Derfor benytter våre Danske Invest fond forvaltere med lokal tilstedeværelse i markeder der andre har bedre forutsetninger enn oss selv. Denne strategien har bidratt til at vi blant annet kan tilby våre kunder topprangerte fond som investerer i fremvoksende markeder, spesialfond i India og brede europeiske fond. Selv om fondet heter Danske Invest, kan det være andre internasjonale forvaltningsmiljøer som er forvaltere. Danske Invest er det kvalitetstempel vi setter på fondet for å vise at vi har tro på forvalterne.

Vi kan ikke garantere for avkastningen fremover, men vi garanterer at vi fortsatt vil arbeide hardt og systematisk for våre kunder.

Få investeringsnyheter på e-post

Danske Invests nyhetsabonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du på- og avmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.