DelClose

Informasjon til andelseierne om nye vedtekter og innføring av andelsklasser i Danske Invest Norske Aksjer Institusjon I og II den 24.08.2023.

Vi viser til avholdt andelseiermøte den 30. mai 2023 der nye vedtekter for Danske Invest Norske Aksjer Institusjon I og II ble vedtatt.

Finanstilsynet har nå godkjent søknad om vedtektsendring og etablering av nye andelsklasser for nevnte fond. Nye vedtekter vil tre i kraft torsdag den 24.08.2024. Nye vedtekter vil kunngjøres på danskeinvest.no.

Andelseier har som følge av vedtektsendringene en lovfestet rett til gebyrfri innløsning av sine andeler før vedtektsendringene trer i kraft. Frist for gebyrfri innløsning er onsdag 23. august 2023 i tråd med fondenes innløsningsfrist kl. 15:00. Andelseier som ønsker å benytte sin rett til å gjennomføre slik gebyrfri innløsing bes om å kontakte Forvaltningsselskapet på e-post: ordre.norge@danskeinvest.com, eller post: Danske Invest Asset Management AS, postboks 1170, 0107 Oslo - merk: "Danske Invest Norske Aksjer Institusjon I" eller "Danske Invest Norske Aksjer Institusjon II".

Få daglig e-post med kurser og avkastning

Danske Invests abonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du påmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.