DelClose

Danske Bank forlater det norske privatmarkedet

Som en kan lese i media har Danske Bank, etter en omfattende strategiprosess, valgt å trekke seg ut av personmarkedet i Norge og selge virksomheten tilknyttet dette segment.

Danske Bank forlater det norske privatmarkedet – E24

Danske Invest Asset Management er et selvstendig norsk forvaltningsselskap, 100% eiet av Danske Bank. Det er ingen endringer på vår satsing i det nordiske og norske forvaltnings- og fondsmarkedet. I dag er vårt største kundesegment institusjonelle kunder. Deretter eksterne 3. partsleverandører. Begge disse segmentene betjener vi direkte fra forvaltningsselskapet. Privatkunder med fondsinvesteringer betjenes gjennom Danske Bank. Disse kundene vil få videreført sitt tilbud om forvaltning i Danske Invest fondsprodukter. Fremtidig oppfølging av disse kundene vil avhenge av hvem som ender opp som kjøper av personmarkedsdelen av Danske Bank i Norge.

Danske Invest har solide forvaltningsteam på norske aksjer og renter, allokering, eget kundeoppfølgingsteam og operasjonell støtte lokalisert i Oslo. I tillegg trekker vi på betydelige ressurser i de øvrige nordiske landene. Særlig i Danmark. Vi ser frem til å levere forvaltningsløsninger til våre kunder i Norge på samme høye nivå også fremover. "Business as usual", med andre ord.

Få daglig e-post med kurser og avkastning

Danske Invests abonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du påmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.