• 1/1

    03.05.2024

    Suspensions of some DK domiciled funds

    Due to bank holidays in the underlying markets, some DK domiciled classes will be closed for trading today 03 05 2024 and on 06 05 2024.. 

    Les mer
DelClose

DIAM flytter andelseierregisteret til Centevo AB

DIAM har valgt å opprette et eget andelseierregister utenfor VPS og alle fond vil derfor bli avregistrert i VPS.

DIAM har valgt å opprette et eget andelseierregister utenfor VPS og alle fond (se liste over fond som blir avregistrert) vil derfor bli avregistrert i VPS. I den forbindelse vil andeler i disse fondene automatisk bli flyttet ut av VPS og over i vår nye andelseierregisterløsning hos  Centevo AB. Flyttingen til nytt andelseierregister skjer automatisk og man trenger ikke å foreta seg noe i forbindelse med flyttingen. Flyttingen har ingen kostnads- eller skattemessige konsekvenser for våre kunder og den vil ikke bli betraktet som noen realisasjon av fondsandeler.
 
Alle eventuelle andre rettigheter knyttet til andelene som i dag er registrert i VPS-registeret, herunder panterettigheter, vil registreres i nytt andelseierregister.
 
Avregistreringen av disse fondene er forventet å bli gjennomført den 6. juni 2024. Informasjon om avregistreringen vil bli nærmere kunngjort her på hjemmesiden.

Få daglig e-post med kurser og avkastning

Danske Invests abonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du påmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.