Del

Nye investeringsmuligheter i Danske Invest

Danske Invest lanserer tre nye aksjefond denne uken. Investorer får nå tilgang til fond som investerer i USA, Afrika og Latin-Amerika.

Tre nye fond ser dagens ly i Norge denne uken og gir investorer muligheten til å investere i tre nye geografiske områder. På hver sin måte er de meget interessante for investorer.

”Vi er glade for å kunne tilby våres kunder et bredt univers av fond. De tre nye fondene er meget forskjellige investeringsmuligheter,” sier Morten Rasten, administrerende direktør i Danske Capital i Norge.

USA
Danske Invest USA blir lansert 29. oktober. Fondet gir norske investorer eksponering mot det største aksjemarkedet i verden. Amerikanske aksjer har utviklet seg sterkt hittil i 2013. Vår forvalter for Danske Invest USA, Edward Bousa, ser også positivt på utviklingen videre. Han følger spesielt med på finanssektoren og helsesektoren, hvor han mener det er gode muligheter for avkastning.

Afrika
Danske Invest Afrika blir også lansert 29. oktober. Danske Invest Afrike åpner muligheten for å investere i det mange betrakter som fremtidens investeringsmarked. Det afrikanske kontinentet har de siste tiårene utviklet deg voldsomt. Malcom Gray, som er forvalter for det nye fondet, ser gode langsiktige muligheter som nyter godt av en stadig voksende middelklasse. Dette vil igjen føre til økt forbruk.

Latin-Amerika
Den 31. oktober blir endelig Danske Invest Latin-Amerika lansert. Latin-Amerika  blir betraktet som en del av de fremvoksende markedene, som har hat et utfordrende år hittil. På samme måte som Malcom Gray, fokuserer forvalter for Latin-Amerika Nick Robinson fra Aberdeen Asset Management, på selskaper som nyter godt av økende privat forbruk. Et fond med et lignende mandat har de siste fem årene gitt solid avkastning i Danmark.

Video: Møt våre lokale eksperter

Danske Invest har som sin strategi å benytte forvaltere som har inngående kjennskap til områdene de investerer i. Derfor sitter fovalter, Edward Bousa fra Wellington i Bosten , Malcolm Gray fra Investec  sitter i Sør-Afrika, mens Rick Robinson har sitt kontor i brasilianske Sao Paulo. Dermed er de tett på de markedene de investerer i og kan rask se nye tendenser og muligheter. Denne strategien har gitt våre kunder god avkastning over tid.

Få investeringsnyheter på e-post

Danske Invests nyhetsabonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du på- og avmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.