Del

Danske Invest vinner igjen prestigepris i Danmark

Det internasjonale analyseinstituttet Morningstar har for fjerde år på rad kåret Danske Invest i Danmark til det beste forvaltningsselskapet på aksjer. ”Vår strategi virker,” forteller Thomas Mitchell, adm. direktør i Danske Invest.

Det var ikke bare ”one lucky shot”. Eller to. Eller tre. Danske Invest har for fjerde år på rad vunnet prisen som beste forvaltningsselskap i Danmark på aksjer. Og gleden blir kun større for hver gang Danske Invest står øverst på pallen, forklarer adm. direktør i Danske Invest Thomas Mitchell.

”Når vi nå for fjerde år på rad blir kåret til det beste forvaltningsselskapet på aksjer så viser det at vi kan holde et konstant høyt nivå og at vår strategi virker. I sportens verden sier man at det vanskeligste er ikke å bli nummer en, men å forbli nummer en. Vi har vist at vår måte å investere på også holder i det lange løp. Det er helt avgjørende for våre investorer, sier Thomas Mitchell. Prisen blir gitt til det beste forvaltningsselskapet målt på avkastning til investorene.

Strategi bærer frukt
Ifølge Thomas Mitchell er en av årsakene til suksess deres investeringsstrategi, som Danske Invest bruker både i Danmark og i de landene hvor Danske Invest også tilbyr sine fond: Nøye utvelgelse av lokale porteføljeforvaltere, som får ansvaret for investeringene i de enkelte fondene.

”Hos Danske Invest benytter vi både nasjonale og internasjonale investeringseksperter. Danske Capital har over en årrekke bygget opp en veldig stor kompetanse innenfor europeiske investeringer, mens Aberdeen Asset Management er tilstede og har stor innsikt i de nye markedene bl.a. Asia og Latin-Amerika, ” forklarer Thomas Mitchell.

Utover prisen som beste forvaltningsselskapet på aksjeområdet vant fire Danske Invest-fond deres individuelle kategorier for beste fond målt på avkastning til investorene.

Få investeringsnyheter på e-post

Danske Invests nyhetsabonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du på- og avmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.