Del

Danske Invest mottar fondspris

Fondet Danske Invest Global Emerging Markets får topp-plassering ved tysk prisutdeling.

For andre år på rad har et Danske Invests fond fått en pris i Tyskland ved den årlige kåringen av de beste investeringsfondene. Deutcher Fondspreis 2012 ble utdelt siste uke og i kategorien Emerging Markets fikk Danske Invest med sitt fond Global Emerging Markets første plass blant 778 forskjellige fond innenfor denne kategorien. Fondet har fått betegnelsen ”herausragend” – fremragende.

Ifølge avdelingsdirektør i Danske Capital, Stig Brammer Jensen, som har ansvaret for salg av Danske Invest fond i blant annet i Tyskland, er prisen med på å synliggjøre Danske Invest og hva vi kan prestere.

Anerkjent prisMartin Hummel, account manager Danske Capital, receives the award in Germany.
”Det er en anerkjent pris. Den blir delt ut i forbindelse med en messe, som kun fokuserer på fond, hvor det kommer 13 000 finansielle rådgivere. Det er et perfekt utstillingsvindu for oss og våre fond og den viser hva vi kan,” forteller Stig Brammer Jensen.

En av Danske Invest sine styrker er utvelgelsen av de beste porteføljeforvalterne til våre fond. Aberdeen Asset Management har ansvaret for investeringene i Danske Invest Global Emerging Markets og kan vise til historisk svært gode resultater. Dermed har det prisbelønnede fondet også fem stjerner i Morningstars rating. Det betyr at fondet har gjort det veldig bra sammenliknet med andre fond med et liknende fokus.

30 fond hedret
Til sammen ble 30 investeringsfond fra 21 forskjellige selskaper priset i 11 kategorier. Prisene ble delt ut i forbindelse med fond-kongressen i Mannheim i Tyskland fra 25.-26. januar 2012, hvor det var 220 utstillere.

Det er det anerkjente tyske Institut für Vermögensaufbau, IVA, fra München, som har valgt ut fondene som vant fra en bestemt portefølje- og risikoanalyse.
 

Få investeringsnyheter på e-post

Danske Invests nyhetsabonnement er en gratis e-posttjeneste, hvor du får daglig e-post med kurser og avkastning.

Du på- og avmelder deg ved å skrive inn din e-post adresse.

Info

Noget gik galt.

Warning

Noget gik galt.

Error

Noget gik galt.